Far og sønn Zidane, den ene med stoppeklokke.(Eller skritt-teller)

Zinedine Zidane er et gigantisk Real Madrid ikon. -Han regjerte midtbanen til Bordeaux, Juventus, Real Madrid og det franske landslaget. Zidane var en av verdens beste fotballspillere i sin storhetstid.  Han parkerte all tvil om sine evner som manager ved å bli den eneste som har vunnet Champions League tre ganger på rappen på bare tre forsøk.

Enzo Zidane går i sin fars, han er blitt 23 år og er midtbanespiller som frem til i fjor var på kontrakt med Real Madrid.

Les på F7: Hvordan skjønne at noen lyver til deg?

Enzo Alan Zidane Fernández er født Bordeaux og var først en del av barneidretten i Juventus og flyttet etter sin far til Real Madrid i 2004 hvor han ble en del ungdomakademiet i en alder av 9 år.

Enzo trente med førstelaget så tidlig som i 2011, og mens han fikk vist seg frem i Copa del Rey mot Cultural Leonesa har han ikke spilt for klubben i La Liga.

Les: Vurdert og funnet for lett av Zinedine Zidane, får ny sjanse med ny sjef

Da Zinedine Zidane overtok sjefsstolen i Real Madrid etter Rafael Benítez 4. januar 2016 ble Enzo sin posisjon i klubben straks mer komplisert. Etter en del om og men gikk veien videre.

La Liga debut fikk han med Alavés mot FC Barcelona. To liga kamper og to Cup kamper ble det, før han dro på lån til FC Lausanne-Sport i den sveitsiske ligaen, der han avsluttet forrige sesong.

Nå er han tilbake i spansk fotball i Rayo Majadahonda som spiller på nest øverste nivå.

Majadahondas skriver på sine sider (løst oversatt fra Spansk): «Etter flere uker med kontakt, og til tross for å ha flere tilbud fra andre steder i Spania og i utlandet, har Enzo Zidane forpliktet seg til prosjektet som bygges på CF Rayo Majadahonda for klubbens første sesong i profesjonell fotball. Det er en indikasjon på hva klubben ønsker å oppnå for fremtiden og sportsplanene som har blitt utviklet i flere år.»

Artikkelen fortsetter under
«Alle parter har gjort en stor innsats for å nå en avtale om et lån i ett år, selv om inngripen til første lagets trener Antonio Iriondo har vært avgjørende for å overbevise spilleren om den viktigheten han kan ha i laget og den profesjonelle veksten at han kan nå denne sesongen i ligaen. »

Det er mye som skjer i klubben no de skryter av videre i artikkelen, de er for første gang på nest øverste nivå og satser nå stort, blant annet med å bygge ny stadion. Klubben som holder til rett utenfor Madrid skal denne sesongen spille sine hjemmekamper på Atletico Madrid sin stadion Wanda Metropolitano.

Avtalen er på et år, men Rayo Majadahonda har skyhøye ambisjoner og ønsker å beholde Zidane Junior lengre.

Det er mange som lurer på hvorfor ikke Real Madrid sin mye manager Julen Lopetegui har benyttet sommeren til å hente Enzo Zidane hjem igjen til klubben, nå som pappa Zidane er ute og lærer seg fluefiske.

Det går nå rykter om at Enzo Zidane nå er helt ferdig med Real Madrid etter de ikke tok han tilbake nå og ikke kunne tenke seg å spille for dem i fremtiden.

Vårt eget talent Martin Ødegaard er nå en del av troppen til Real Madrid,

Målet nå, skal være å følge etter sitt forbilde Cristinano Ronaldo til Juventus, men først lage huskestue for sin nye klubb Rayo Majadahonda et år eller to.

Les: Italiensk media: Ronaldo ville ikke til Juventus