Forbildet som tiltrekker seg neste bauta. (foto: liverpool, twitter)

Dette kan bli seigpining for Liverpool-supporterne. Ute av Champions League og «bare» ett poeng nærmere Premier League-tittelen etter Merseyside-derbyet.

Forrige sesong måtte Klopp gå ut og oppfordre Liverpool-supporterne til å ha fokus på mulighetene og det positive, da sluttkampen om ligagullet sto med Manchester City. Det viste seg å være enklere sagt enn gjort. Begrenset til noen noen nesten-triumfer i Premier League de siste tretti årene, er det lett å bli fanget av historien sin.

Les: Bare noen dager til Markus Henriksen kan ta av «Hull lenkene»

Denne sesongen er portene vidåpne for Liverpool inn mot troféhylla til Premier League, men når alle i England har tatt det for gitt at Liverpool vinner, kjenner vi likevel et gufs når tidligere uslåelige Liverpool viser tegn til å lagt vekk sitt heidundrande gode offensive spill.

Merseyside-derbyet endte 0-0, og all honør til Carlo Ancelotti og Everton-gjengen, men når Klopp må innrømme at Liverpool faktisk ikke klarte å produsere skikkelig målsjanser, måtte vi gni oss i øynene.

Les på Popidol: Lisa Rinna, fra Real Housewives of Beverly Hills selger solbriller – naken!

-Det ene poenget var det vi fortjente, selv om jeg må innrømme at Everton hadde den største sjansen til å vinne kampen. Det var litt vårt problem at vi ikke skapte nok sjanser med all den ballbesittelse vi hadde, sier Klopp til klubbens hjemmeside.

Nå hører det med til historien at derby-kamper gjerne blir mye stillingskrig og tøffe tak uten de store finessene, men likevel.

Vi kjenner at vi grugleder oss til neste kamp mot Crystal Palace.

Les: Ødegaard vil bli diskutert