Hadde også mange gode dager på Anfield. (foto: liverpool)

Liverpool skulle helst sett at de kunne beholde Emre Can, men det har lenge vært klart han ikke ønsket å forelenge sin kontrakt. 

De kunne lett vært sure for at de ikke fikk i det minste solgt han til Juventus (mest sannsynlig hans neste klubb), men de har ihvertfall utad klart å takke han for innsatsen og anerkjent at han har gjort en meget god jobb for klubben og ønsker han lykke til videre.

 

Liverpool meldte fredag at mesterligafinalen mot Real Madrid ble Cans 167. og siste kamp for klubben.

Også Jon Flanagan forlater Liverpool. Han var en del av Liverpool sin ungdomsavdeling og debuterte for førstelaget i 2011. Det var noen veldig gode år, han var blant annet viktig i den meget gode sesongen 2013-2014 hvor de kjempet nesten helt inn om seriegull, i den perioden ble det også noen landskamper for England.

Da Jürgen Klopp overtok som Liverpool manager i 2015 var det ikke så gøy lenger, de to siste årene har det bare vært en kamp for klubben og utlån til Burnley og Bolton.  – Det var ingen som trodde på en forlengelse nå som hans kontrakt gikk ut.

——————————-

En effektiv måte å øke din søkeverdi på er linker, vi har fire ulike sider med høy «Page Authority» som gjør at det virker ekstra bra   –  Bestill blålinker her 

Pluss Bilpleie er en komplett leverandør av bilpleietjenester i Oslo

Urban og full av selvtillit: F7City.no

Trenger du en etterforsker med erfaring fra Politiet – Jan Arnt Skjolde 

F7.no mange over, ingen ved siden

 

Hjelp deg selv til bedre odds – her finner du de fleste