Jude Bellingham

To av Erling Braut Haaland sine fremste beilere Manchester City og Real Madrid er i tenkeboksen etter en sesong hvor det norske «måldyret» har vært skadet omtrent like mye som han har spilt og nå som han er tilbake Borussia Dortmund spiller fotball med smerter i beina og manglende sprut.

Både Real Madrid og Manchester City ser aktivt etter rimeligere alternativer på spissplass (omtrent alle er billigere) og vil heller ta frem det virkelig store sjekkheftet for andre og mer stabile spillere.

Engelske Jude Bellingham er svært ettertraktet og til tross for at han bare er 18 år gammel har han etablert seg på den store scenen siden han flyttet til Borussia Dortmund sommeren 2020. – Den tyske storklubben er avhengig av et stort salg i sommer, Jude Bellingham vil dra inn milliarden pluss, noe som faktisk er mer enn de vil tjene på et salg av Haaland.

Les: Seks Manchester United-spillere som vil dra må bli, mens seks som vil bli sendes på dør

I England sies nå ønsket om å hente hjem det hjemlige talentet å vokse. Ifølge Fichajes vurderer Manchester City å legge inn et bud på Bellingham i sommer. Liverpool sies også å være interessert. Liverpool har en mer langsiktig plan de ønsker han skal bli værende i Tyskland en sesong til før en overgang blir gjennomført. – Det samme er tilfelle for Real Madrid som kun skal ha en «galaticos» denne sommeren og det er mest sannsynlig Kylian Mbappe.

Hvis engelskmannen fortsatt er på markedet sommeren 2023, bør Real Madrid være interessert. Siden mener at storklubben allerede utarbeider en strategi for å kunne knytte seg til midtbanespilleren.

Dette er dårlig nytt for agenten til Erling Braut Haaland Mino Railola som har sikret seg avtaler som gir penger over, under og ved siden av bordet. – En overgang i sommer, uten å måtte gå ned i lønn ville sikret verdens gråligste agent flere hundre millioner kroner.

Les: Oppsiktsvekkende detaljer lekket om Haalands utkjøpsklausul

Jude Bellingham har kontrakt med Borussia Dortmund til sommeren 2025.