Enklere å bygge svingdør på Lerkendal

(c) Bilde: Ranheim: Olaus Skarsem

Det skal bli spennende å følge med på hva Rosenborg sin nye sportssjef Mikael Dorsin har for noen planer, så langt ser han naturlig nok mot svensk fotball hvor han har bøtter med kontakter. – En periode fremover blir det enkleste sikkert å installere en svingdør på Lerkendal

Mike Jensen ble solgt til kypriotiske APOEL som ledes av «Bruttern» for et par dager siden. Det er en rekke spillere som har forlatt Rosenborg før dette, David Akintola, Arild Østbø og Bjørn Maars Johnsen.

Les på Popidol: Barcelonas manager ble droppet av Premier League-klubb

Var du på besøk på brakka for to år siden og kommer igjen nå, er sjansen stor for ta du ikke treffer kjente.

Olaus Skarsem er etter alle solemerker også på vei bort og signerer snart for Kristiansund. – Han var lånt ut på Ranheim sist sesong og etter de rykket ned ble det uaktuelt å ta en ny runde i naboklubben. – Skarsem har ønske om og kapasitet til å spille i Eliteserien, noe han forteller til RBKweb.

«Jeg kan ikke si veldig mye akkurat nå, annet enn at det er en prosess for meg å finne meg en plass der jeg kan spille eliteseriefotball. Jeg må finne ut hva som er best. Jeg har fryktelig lyst til å spille eliteseriefotball».

Olaus Skarsem har kontrakt med Rosenborg i et år til, men ønsket om spilletid driver 21 åringen bort fra Lerkendal for å kunne spille som han sier selv eliteseriefotball.