Enige om pris for Stian Ringstad

(c) Bilde: Sandefjord: Stian Ringstad

Sandefjord er på vei ned til OBOS-Ligaen og i utgangspunktet skulle utlånte Strømsgodset spiller Stian Ringstad leveres tilbake og dermed bli værende i Eliteserien.

Det er en teoretisk sjanse for at Sandefjord overlever i Eliteserien, trolig venter både klubb og spiller på om de overlever eller ikke med å skrive en endelig avtale. Hovedtrener i Sandefjord Martí Cifuentes sier til Eurosport at klubbene er enige om pris for Stian Ringstad

Les: Keeper og kaptein Morten Nergaard gir seg på topp

«Vi avtalte en pris med Strømsgodset før vi signerte lånekontrakten. Så når vi er klare til å kjøpe ham kommer vi nok til å gjøre det. Men først må vi gå stegene som kreves. Det betyr at vi må spille ferdig årets sesong, og fokusere på de neste kampene. Så vi jobber fortsatt med å sette sammen et lag til neste sesong».

Selv ønsker ikke Ringstad å tenke på hvor han skal fortsette karrieren før årets sesong er ferdigspilt.

Les: For Liverpool-treneren handlet alt om mojo

«Slik det er nå konsentrerer jeg meg om å gjøre ferdig sesongen og avslutte den på best mulig måte. Så får man sette seg ned etter sesongen, og se hva som er best for meg videre»

Vi tviler sterkt på en signering hvis Sandefjord rykker ned, skulle det skje vil det være med håp om at OBOS-Ligaen kan være springbrett ut i Europa. Stian Ringstad har vært ute en vinternatt før, i 2016 hadde han et ekstremt lite vellykket opphold i den portugisiske klubben SC Braga

Sandefjord må slå Sarpsborg 11 november og Molde 24 november for å ha et håp om å nå kvalikkplassen. Lillestrøm kan ikke ta flere poeng og helst ikke score mål.