Enige om at han skal bli lenge

(c) Bilde: Brann: Lars Arne Nilsen

Brann avsluttet siste sesong i Eliteserien på 5.plass med Rosenborg som soleklar vinner. Det var langt opp for Brann og de var i fjor ikke på noe tidspunkt i praksis med i gullkampen, det er de definitivt i år. 

Til tross for at Lars Arne Nilsen er en Sogndal mann er han nå i større og større grad synonymt med Brann. – Etter han i 2015 ble hovedtrener han ledet han laget til 2.-plass og direkte opprykk fra OBOS-Ligaen. Og i 2016 sikret han 2.-plass i Tippeligaen, og ble også kåret til årets trener i Kniksenprisen.

Les: Dårlige nyheter for Brann

Etter 22 kamper i Eliteserien ligger Brann på andreplass 2.poeng etter Rosenborg.

Får til mye med lite: Lars Arne Nilsen har et ekstremt fokus på prestasjon på trening.

Lars Arne Nilsen har forlenget avtalen sin som Brann-trener. Det melder Bergensavisen fredag formiddag og de skriver at klubben vil holde pressekonferanse om dette kl 1400.

Han har pr nå en avtale som varer ut 2019 sesongen, men lokalpressen i Bergen vil ikke ut med hvor mange år avtalen er forlenget med.

Nilsen og Brann har nærmest vært en solskinnshistorie fra første stund. Etter å ha tatt over et lag med brukket rykk på nivå to er de igjen en gullkandidat og på vei ut i Europa.