Vadim Demidov

Nå kan Vadim Demidov puste lettet ut og Stabæk har fått på plass en lett gjenkjennelig spiller.

Demidov ble frigitt av MLS-klubben Minnesota United i slutten av februar

I går ble det gjennomført medisinske tester og etter den ble gjennomført sa den 31 år gamle midtstopperen ja til kontraktsforslaget fra Stabæk.

Se velkomstintervjuet på Stabæk sine sider

Les: Sparket fra MLS, på medisinsk test i dag

Jeg er en vinner. Elsker å vinne og hater å tape. Jeg har veldig lyst til å fortsette å vinne, og spesielt med de spillerne Stabæk har i dag. Jeg vil veldig gjerne hjelpe dem til å få ut sitt potensiale.

Demidov forlot Rosenborg og norsk fotball i 2010, da han ble hentet av Real Sociedad. I Spania spilte han 36 seriekamper før han ble solgt videre til Bundesliga-klubben Eintracht Frankfurt i 2012. Det ble bare fem kamper for tyskerne i 2012-13-sesongen, og samme sesong ble han lånt ut til Celta Vigo.

Etter en mislykket periode i russiske Anzhi i 2013-14-sesongen, kom han tilbake til Norge og Brann i 2014. Der klarte han ikke å forhindre at bergenserne rykket ned, men Demidov var en fast brikke i Brann-forsvaret som sikret opprykk i 2015 og tok seriesølv i 2016.

I 2017 fikk han kun tre kamper for sitt nye lag, Minnesota United i amerikansk MLS.

 

Stabæk reiser til Marienlyst stadion og har sin første kamp mot Strømsgodset 11 mars.Stabæk må klare seg uten Morten Morisbak Skjønsberg, ettersom den tidligere kapteinen la fotballskoene på hylla etter fjorårssesongen.

Andreas Hanche-Olsen, også han midtstopper, er blitt utnevnt som ny kaptein, og har spilt ved siden av Steinar Strømnes i treningskampene hittil i år.