Gareth Southgate bruker fingeren til å uttrykke seg.

Liverpool-supporterne freser når Trent Alexander-Arnold får skylda for at England halter i EM. Høyrebacken er plassert på midtbanen av Gareth Southgate og blir syndebukk for at England slipper fra seg kontrollen på midtbanen. United-legenden Paul Scholes mener uansett Alexander-Arnold og også Conor Gallahger må gi plassen til 19-åringen som kan spille en Kroos -eller Rodri-rolle for England.

– Han (Kobbie Mainoo) vil bringe kvalitet inn på den midtbanen som vi har manglet. Han kjenner posisjonen, kan hjelpe Declan Rice, kan hjelpe Jude Bellingham, og han kan trolig binde det hele sammen, begynner Scholes til TNT Sports.

LES: Spilleren med 453 Premier League-kamper i beina fikk tilbudet han ikke kunne takke nei til

– Phil Foden kan dukke opp hvor han vil på banen og være en trussel. Nå, hvis Kobbie Mainoo kom inn, vil de plutselig ha kontroll. De vil ha en spiller som får laget til å spille fotball. Noen ganger trengs det bare å få inn én spiller for at man kan gjøre det. Man tenker på Toni Kroos med Tyskland, som får dem og Real Madrid til å spille fotball. Og Rodri med Manchester City og Spania – han får dem til å spille fotball.

ENGELSKE KLUBBER: Solskjærs favorittspiller ferdig hos Manchester United

– Og Kobbie Mainoo har den samme evnen til å gjøre det. Det kan plutselig frigjøre spillere som Bellingham, som ikke må være bekymret for å komme tilbake hele tiden og prøve å hjelpe til i oppbyggingen, og akkurat det samme med Foden, doserer Scholes.

Alt du trenger å vite: England – Slovenia