Carlos Tevez..

Evighetsmaskinene Carloz Teves la opp i 2021 etter noen siste kamper for ungdomsklubben Boca Juniors. Vi minnes den argentinske «all-in-always!»-spilleren spesielt for rundene i Premier League der han bestemte seg for å få med seg absolutt alt i Manchester, da han først spilte i den røde drakta, så direkte over i den lyseblå. Nå er Teves fullt aktivt som trener, i august 2023 ble han hentet til argentinske Independiente, nå er det allerede slutt.

Det er Tevez som selv sier opp etter 14 seire, 10 uavgjort og 7 tap. Forrige sesong sikret han klubben fra nedrykk, men etter 1-3 tapet mot Talleres Cordoba tok 40-åringen avgjørelsen om å gi seg.

LES: Tidenes raskeste måltrippel i ishockey-VM

-Carlos Tevez har informert om sin beslutning om ikke å fortsette som hovedtrener for førstelaget. Vi vil gjerne fremheve engasjementet og profesjonaliteten til det avtroppende trenerteamet, som tok over i en vanskelig tid og ledet oss på veien mot nye mål, skrives det på klubbens hjemmeside.

Søndag står den tidligere «duracell-kaninen» i Premier League sin siste kamp som Independiente-trener. Vi ønsker Tevez lykke til videre på reisen. En innleggelse på sykehus med brystsmerter tidligere i år kan også ha noe med avgjørelsen å gjøre.

F7: En nær venn av Jürgen Klopp har kastet lys over hvor den ikoniske Liverpool-sjefen vil lande