Et sjeldent bilde av Håvard Nordtveit på banen for Hoffenheim. (c) Hoffenheim.

Hoffenheim har gjort det bra i årets sesong og ligger en plass unna Europaligaspill på en 7 plass. Håvard Nordtveit ble skadet i oktober og var ute i et par uker og dermed har han blitt uinteressant for Hoffenheim sin manager Julian Nagelsmann.

Fikk innhopp mot sin gamle klubb

Håvard Nordtveit gjorde sitt første innhopp for Hoffenheim på over tre måneder i 3-3-kampen mot Borussia Mönchengladbach lørdag. – Det ble ni minutter i bortekampen mot Borussia Mönchengladbach, hans første innhopp siden 2. desember. Da fikk han 14 minutter.

Les: Endelig god nok for Norge igjen

Uflaks for Håvard som er defensiv midtbanespiller så glapp seieren i sluttminuttene, selvom målet ikke var på grunn av en tabbe eller lignende, tror vi det blir lenge til neste gang han slipper utpå. – Det ser ikke ut til at det plager landslagssjef Lars Lagerbäck at han har ekstremt lite spilletid, Nordtveit er tatt ut på det norske landslaget til kampene mot Australia og Albania 23. og 26. mars.

Håvard er ikke vant til å ikke spille, i sine 5.år for Borussia Mönchengladbach spilte han 137 kamper, det var først ved bytte til West Ham at nedturen begynte og ble fatal med forårets bytte til Hoffenheim.

Hvis innhoppet bare var et blaff og benken venter også utover våren, blir det nok klubbbytte til sommeren. – Og hvis det først rakner, ryker plassen på landslaget også.

 

Sjekk ut oddsen