Du er ikke lenger den eneste, Karius.

Karius vil for ever and ever bli husket for Champions League-finalen mot Real Madrid. Hjernerystelse eller ikke, historiebøkene er nådeløse. Etter dette var Liverpool-karrieren over for tyskeren. Bedre ble det ikke da Alisson tok over i 2018 og stengte målet til Champions League-tittel, så det ekstremt etterlengtede Premier League-trofeet. Men på søndag «ble livet litt lettere» for Karius.

Tyskeren står fortsatt registrert på arbeidstakerlista til Liverpool, men er for tiden på utlån til Union Berlin. Fra Tyskland kunne han se Liverpool bli løpt fra i andre omgang mot Manchester City. 4-1 endte det tredje strake hjemmetapet på Anfield. To av City-scoringene godt hjulpet til av Alisson.

Les: Tottenham-spillerne løsnet slipsknuta til Mourinho – ikke mye, men litt

Selv Jürgen Klopp klarte ikke å holde tilbake skuffelsen over fomlingen til det han definerer som verdens beste keeper.

-Jeg snakket med ham for litt siden. Han var selvfølgelig veldig skuffet og sa «ikke i dag, ikke i dag». Jeg fortalte ham at det er problemet med feil, for man bestemmer ikke selv når man gjør dem, sier Klopp ifølge Goal.

Les på F7: Bilgiganter i kamp om å produsere bil for Apple

-Jeg sa til ham at vi har tribuner hvor han godt kan sparke ballen opp på, men det vet han godt. Jeg kan ikke hjelpe ham gjennom natten, men vi har alle kvelder som denne og han vil være okay igjen i morgen, avslutter Klopp.

Alisson blir sikkert ok, men Liverpools keeper-spøkelse er tilbake. Selv verdens beste keeper kan slå sprekker på en dårlig dag. Vi tviler på at det kommer Schadenfreude fra Karius, men etter søndagens kamp er tyskeren fri.

Les: Video: Tom Brady med sin syvende Super Bowl seiers-ring