Helt loco?. (foto: united, twitter)

Ole «Sunshine» har fått pes fra engelske fotballeksperter for at han virker for snill med spillere som ikke følger United-koden. Etter en uke der jobben hans har hengt i en tynn tråd, er United-manageren tydeligvis ferdig med å gå stille i dørene.

-Når du er på et sted som dette (United) så har du mange spillere, og vi har ikke tid til at noen sutrer og ikke gir energien til laget, begynner Solskjær på mandag ifølge ESPN.

Les: Bekreftet: Tottenham-ledelsen fortsetter å sparke managere

-Når du ikke er i startelleveren, er du der for å støtte lagkameratene dine. Når du kommer inn (på banen) gjør du ditt beste, hvis du ikke kommer inn, hva er da den viktigste tingen du kan gjøre for å hjelpe laget? Attitude!, fortsetter Solskjær før Atalanta-kampen på tirsdag.

-Ja, jeg forstår at spillere ønsker å spille, og ingen er fornøyde når de ikke spiller… Det kan ikke være sånn at vi er ferdig med en kamp og så tenker alle (spillerne) på seg selv. Det er laget foran individene, sier Solskjær.

Vi må si det kjennes godt når Solskjær tar av seg diplomatslipset og stiller et ufravikelig krav til hver enkelt spiller. De som ikke følger denne rule number one mot Atalanta eller Manchester City på lørdag, har ikke noe å gjøre i United-troppen.

Les: PSG fortsetter med å ha verdens dyreste skadebenk