Nuno Espírito Santo

Slik det så ut, bare for noen timer siden var vi sikker på at London-klubben hadde kommet så langt ned på lista at neste ut var den norske trenerlegenden Tom Nordlie. – Nå har de fått på plass en de kjenner godt, Nuno Espírito Santo som de har måttet bryne seg på i Premier League i fire år.

Portugiseren har vært manager for Wolverhampton siden 2017, tanken var han skulle fortsette, men han savnet spillestilen og ikke minst været i «middelhavsfotballen» – Nå har han trolig fått et tilbud han ikke kunne si nei til av Tottenham som er rimelig desperate etter de sparket José Mourinho 19.april.

Les: Alexander Søderlund bryter kontrakten

Fortsatt har de guttungen som Ryan Mason som midlertidig manager. I to og en halv måneder har de vært forsøkt seg på en rekke managere, alt fra Antonio Conte og landslagssjef Roberto Martinez til eks Roma boss Paulo Fonseca. – De forsøkte også å hente inn tidligere manager Mauricio Pochettino som nå leder Paris Saint-Germain.

Faktisk har Nuno Espírito Santo vært innom, men sjekket ut igjen.

«Vi vil takke supporterne våre for tålmodigheten deres gjennom denne prosessen» sier styreleder Daniel Levy i pressemeldingen. – Styrelederen har mottatt

Tottenham har signert en kontrakt som strekker seg til 2023 med Nuno Espírito Santo.

– Det er en stor glede for meg å være her. Jeg er glad og ser frem til jobben. Vi har ingen dager å miste og vi må starte jobben umiddelbart, ettersom oppkjøringen til sesongen starter om noen få dager, sier portugiseren.

I Wolverhampton tjente Nuno Espírito Santo fire millioner pund i året, ryktet er at Tottenham har doblet den lønna. – Det er fortsatt langt unna det Jose Mourinho fikk (15 millioner pund)