Flyr Chelsea to the moon. (foto: chelsea, twitter)

Didier Deschamps har vært illsint på Frank Lampard det siste året, der Les Bleus sin vasseste målscorer holdes tilbake på en iskald benk på Stamford Bridge. Nå er det visst noen som har skjønt det den franske landslagstreneren har sagt hele tiden.

Gi Olivier Giroud spilletid – og senterforwarden gir deg scoringer.

Les: Liverpool sikter seg inn mot spilleren Bayern München sendte på dør

For noen måneder siden var det få som skjønte hva Frank Lampard egentlig skulle med Giroud, noe som fått Tottenham og en gjeng andre beilere til å sikte seg inn mot en mulig overgang i januar.

Så smalt det skikkelig fra Giroud. De siste ukene har franskmannen vært selve scoringsmaskinen i Chelseas stjernespekkede tropp. Etter 8 scoringer på 14 kamper, 5 av dem i Champions League (!) har noen hos Chelsea endelig våknet.

Ifølge Robert Green, en tidligere Chelsea-keeper, jobbes det nå intenst på Stamford Bridge med å meisle ut en forlengelse av kontrakten som løper ut til sommeren. Målet er å overbevise Giroud om at han har best av å bli hos Chelsea også ut neste sesong.

Les på Sporten.com/se: Winter Burst med V75 sätter färg på mellandagarna

-Han er spilleren det er veldig vanskelig å erstatte. Jeg tror Tammy (Abraham) fortsatt er a work in progress. Jeg tror det er et massivt overgangsvindu på gang i januar. Jeg tror det vil være klubber som kommer for ham og at det er i Chelseas interesse å beholde ham.

Så får vi se hva hovedpersonen selv sier når han endelig har de gode forhandlingskortene på hånda når han skal sette seg ned med Lampard og gjengen.

Les: Liverpool sikter seg inn mot spilleren Bayern München sendte på dør