Endelig har Nicklas Bendtner fått beskjed om hvorfor han ikke spiller

(c) Bilde RBK: Bli ferdig, gutta!

På søndag reiser Rosenborg til Brannstadion også kampen mot Brann blir uten deres danske superstjerne Nicklas Bendtner.  – Den tidligere storklubben har klatret opp av gjørma og befinner seg nå over nedrykksstreken, det skjedde forrige helg da de vant 3 – 2 mot Mjøndalen. 

Hovedtrener Eirik Horneland er til tross for at det ikke er helsvart lenger ikke hevet over kritikken som er konstant og kraftig. Rosenborg skal toppe serien ikke skrape bunnen, fans, media og lagkamerater har stilt seg undrende, for å si det forsiktig, til vrakingen av stjernespiller Nicklas Bendtner.

Les: Årelatingen hos Atletico Madrid fortsetter: «Dette har vært mine beste år»

Lokalavisen som kjenner laget best Adressa har skrevet en omfattende artikkel om  «Bendtner-situasjonen». – De avslører at Eirik Horneland har gitt beskjed til dansken om at han ikke har noen fremtid i Rosenborg.

 

Les: Eirik Horneland prøver å hamre en trekant ned i en sirkel

«I løpet av noen dager sent i mars kulminerte det, også: Da skal – etter det Adresseavisen kjenner til – Bendtner ha fått beskjed av Horneland at han ikke lenger har noen framtid i Rosenborg». «Etter 0-3-tapet for Molde skal også trenerne, fra lederhold, ha fått grønt lys til å fristille Bendtner fra kontrakten – i en prosess Adresseavisen erfarer fremdeles pågår.

Les på Popidol: Ferdig med «Game of Thrones» går løs på «Ringenes Herre»-serie

Oppdatert kl 2100: Sportslig leder Stig Inge Bjørnebye bekrefter ovenfor NRK at det er over: «Intensjonen fra begge parter er at han skal videre i sommer, sier han, og legger til at han ikke ønsker å si mer om saken».