Endelig har Christian Gytkjær suksess igjen

(c) Bilde: RBK: Christian Gytkjær feirer etter å ha scoret et mål

For to sesonger siden var det også en danske som var toppscorer i Eliteserien. Christian Gytkjær scoret 19 mål for Rosenborg akkurat som Nicklas Bendtner i fjor. 

Rosenborg solgte Christian til 2.Bundesligaklubben 1860 München for 20 millioner kroner og da startet nedturen. Klubben rykket ned og gikk konkurs, de spiller nå på et fjerde høyeste nivået i Tyskland,  Regionalliga Bayern.

Les: Hva gjør toppscorerne nå?

I fjor sommer skrev Christian Gytkjær avtale med den polske klubben Lech Poznan som er en av toppklubbene i den øverste divisjonen Ekstraklasa.

Har vokst som spiller og er enda bedre enn da han var på topp for Rosenborg

Nå går et så det griner både for klubben og for Christian han har satt inn 17 mål på 30 kamper og scoret i de fem siste kampene. Han er kåret til måneders spiller i mars og humøret er på topp.

Den polske ligaen holder høyt nivå og minner i spillestil og størrelse mye om Bundesliga.

Dansken angriper Christian Gytkjær far vellykket i sin polske klubb Lech Poznan, og hans siste målform har nå kastet prisen som månedens spiller i mars.

Christian Gytkjær har nylig scoret mål for samleobjekter, og han er oppført for minst ett mål i alle fem ligakampene fra 28. februar til 2. april.

Danskers polske klubb, Lech Poznan, nyter Danmarks målmål, og laget har en første plass med 55 poeng, noe som er et poeng mer enn de nærmeste forfølgerne fra Jagiellonia.

Den siste gode målsetningen har gjort at Christian Gytkjær nå er stemt som månedens spiller i mars. Gytkjær er også den første spilleren på tre år å score i fem Ekstraklasa-kamper på rad.

Den 27 år gamle angriperen kom til Polen fra 1860 München denne sommeren, og har siden scoret 17 mål i 30 kamper for Lech Poznan.

Lillebror Frederik Gytkjær er forventet å bli en av de store profilene i år i Eliteserien, han spiller for Haugesund og har ikke tenkt å være dårligere enn storebror. Storebror Christian var tre sesonger fra 2013 i Haugesund før han meldte overgang til Rosenborg.

Sjekk ut oddsen i neste kamp