Årets klem! (foto: barcelona, twitter)

Det begynte som så ofte denne sesongen. Barcelona styrte spillet, motstanderne sørget for scoring. Så snudde det i god gammel Barcelona-stil.

Messi i og gjengen har slått Real Sociedad 23 ganger på rad i ligakamper, men som hele verden har skjønt er ingenting som normalt på Camp Nou. Det var derfor en befriende opplevelse å se Barcelona ta 0-1 som ekstra motivasjon. Noen minutter senere hadde Jordi Alba skutt inn utligning før Frenke de Jong sørget for at Barcelona gikk til pause med 2-1.

Les: Liverpool vant begge kampene mot Tottenham

Resten av kampen kunne La Liga-giganten kontrollere inn til den 24. seieren på rad over den baskiske klubben.

Første back-to-back seier siden 1. oktober.

Etter kampen var Alba ikke i tvil om kvaliteten på Barcelona-spillet:

-Det var den beste kampen i sesongen. De endret spillet deres. Vi visste det ville bli en vanskelig kamp mot et av de beste lagene i ligaen. Jeg er virkelig fornøyd med lagets mentalitet og kampvilje, sier Alba til Moviestar.