Endelig en god Real Madrid nyhet

Toni Kroos
Top Article ad

Det var mange som regnet Tony Kroos som tapt for Real Madrid, manager Zinedine Zidane gjør store endringer på laget og den tyske stjernen så ut til å bli med vaskevannet ut. 

Nå er det snudd på hodet nå som Real Madrid er enig Toni Kroos om en forlengelse av tyskerens kontrakt frem til 2023. Toni Kroos hadde opprinnelig kontrakt med Real Madrid fram til 2022, men nå er ytterligere ett år plusset på avtalen, dette for å vise omverden han blir.

Les: Le Parisien: PSG blar opp 2 milliarder kroner for Real Madrid-trio

Sesongen har ikke vært bra for Real Madrid og den ble ikke bedre etter de hentet tilbake supermanager Zinedine Zidane. Gårsdagens La Liga kamp mot Real Betis er symptomatisk for formen til hovedstadslaget.

3.plassen og Champions League kvalifisering  var til tross for en svak sluttspurt ikke i fare. Real Madrid avsluttet sesongen 19 poeng bak seriemestre Barcelona.

Les: Mbappé har gitt PSG og resten av verden beskjed

 

Blant andre Paris Saint-Germain var frempå, men Zinedine Zidane har bestemt seg for at Toni Kroos er en viktig del av laget også fremover.

29-åringen har spilt 233 kamper og scoret 13 mål for Los Blancos etter overgangen fra Bayern München i 2014. Han  og har siden bidratt til ett ligamesterskap og tre mesterligatriumfer.