Vi kan bare gjette hva Tom Davies ønsker å uttrykke her.

Både Everton og Southampton har hatt en dårlig start på sesongen, mens London laget nå krøp forbi Manchester United på en 13.plass forblir Southampton under nedrykksstreken.

Everton slo Southampton  2-1 i lørdagens Premier League-kamp Everton, de trengte bare fem minutter før ledelsen var et faktum.

Les: Å fryse ut Elyounoussi: Et eksempel hvorfor Southampton gjør det dårlig

Et hjørnespark skapte stor forstyrrelse i straffefeltet med et mål som nesten ble scoret av Gylfi Sigurdsson, men det er Tom Davies som gir Everton FC ledelsen 0-1 etter en velplassert heading. Det er en fin assist fra Mason Holgate.

Etter en halvtime var det nær ved å bli enda verre for hjemmelaget. Theo Walcott løp for målet før han satte kursen mot. Engelskmannen måtte imidlertid se hans avslutning parert av Alex McCarthy.

Etter en dårlig første omgang slo Southampton tilbake umiddelbart i begynnelsen av andre omgang. Erstattet Sofiane Boufal fant Danny Ings, som enkelt kunne sende ballen forbi Jordan Pickford inn i Everton-målet.

Les: Unai Emery «Vi trenger en spiller som Granit Xhaka»

Midtveis i omgangen var hjemmelaget nær å ta ledelsen. Midtbanespiller James Ward-Prowse sendte et frispark til hjørnet, men Pickford dyttet ballen over mål.

Med et kvarter igjen var det Everton som slo til. Djibril Sidibé gjorde en god innsats da han slo seg igjennom på høyresiden, men hjemmelagets venstreforsvar sendte ballen til hjørnespark. Hjørnesparket fant Richarlison som lett kunne sete sitt tredje sesongmål.

Det endte med 2-1-seier for Everton. Dette betyr at Southampton forblir under nedrykksstreken i Premier League.

Les på Helsesjefen: Nic Maddinson tar pause for å pleie sin mentale helse

Southampton – Everton 1-2
4′ 0-1 Tom Davies
50′ 1-1 Danny Ings
75′ 1-2 Richarlison