Erik ten Hag fortsetter å skrive på jobbsøknaden uten helt å overbevise. (foto: Manchester United)

Manchester United endelig har tatt en avgjørelse om fremtiden til Erik ten Hag, men de kommer til å vente med å annonsere hva som før etter FA-cupfinalen mot lokalrivalene Manchester City.

Det er ingen overraskelse, Manchester United har aldri vært dårligere siden Premier League ble til Premier League. 8.plass er ingenting å skryte av når du har den dyreste troppen i verden foruten Saudi-Arabia.

Les: Gjør klart 400 millioners-bud på Alexander Sørloth

Sportbible skriver at beslutningen om å sparke nederlenderen allerede er tatt. -De henviser blant anneet til den italienske journalisten Di Marzio: «Manchester United ser etter etterfølgeren til Ten Hag, på slutten av sesongen sier United farvel til Ten Hag.

«Men hva er sikkert: de sier farvel til Ten Hag.»

Rapporten hevder at Kieran McKenna, Mauricio Pochettino og Roberto De Zerbi er de ledende kandidatene til å erstatte ham på Old Trafford.

Det har gått rykter om at Erik ten Hag kommer til å få sparken siden den britiske milliardæren Sir Jim Ratcliffe og nå begynner det å haste. Fans, spillere og presse lurer på hvorfor ting tar så lang tid. Ratcliffe fremstår som usikker!.

I følge Sky Bet er Pochettino favoritten til å ta over etter Ten Hag hvis han skal forlate med argentineren og kunngjøre at han vil forlate stillingen i Chelsea på tirsdag.

«Takk til Chelseas eiergruppe og sportsdirektører for muligheten til å være en del av denne fotballklubbens historie,» skrev Pochettino til supporterne.

«Klubben er nå godt posisjonert for å fortsette å bevege seg fremover i Premier League og Europa i årene som kommer.»

United har også blitt koblet til avgående Bayern München-sjef Thomas Tuchel, som har understreket sin kjærlighet til Premier League. – Men heldigvis befinner han seg et godt stykke ned på lista. Det siste Mancheste United trenger nå er nok en kjedelig manager.

LES: Manchester United-supporterne blir ikke akkurat beroliget av det som skjer hos Ratcliffes franske klubb