Come on, bro! (foto: psg, twitter)

Når du lukker garderobedøra etter deg på Old Trafford med to scoringer i 3-1 seieren i en kamp PSG måtte vinne, da har du lov til å føle deg som verdensmester. Dette ble Neymars aften. Neste sesong skal han og en argentinsk kompis gjøre det sammen.

Selv om vi som Pep Guardiola håper Messi avslutter karrieren i Barcelona, må vi innrømme at en Messi-overgang til sommeren ville vært superspennende. Manchester City har ikke lagt skjul på at de gjør seg klare med tilbudet Messi ikke kan takke nei til – hvis exit Camp Nou blir veien videre.

Les: For trangt for Manchester Uniteds unge venstreback Brandon Williams

Men er det opp til onsdagens tomålsscorer, blir det spill for Messi et helt annet sted enn på balløya.

-Det jeg ønsker aller mest er å spille med Messi igjen, å kunne enjoy him nok en gang på banen, begynner Neymar til ESPN etter United-kampen.

Journalisten tok agnet og spurte om Messi kommer til Paris.

-Kan kan spille i min posisjon. Jeg har ikke problem med det. Men jeg ønsker å spille med ham neste sesong, det er sikkert. Vi må gjøre det neste sesong, kommer det fra Neymar.

Les på Engelske klubber: Til sommeren spiller Ben White for en av de Fire Store

Etter 24. januar har Barcelona sin nye president som skal overbevise Messi junior og senior om hvorfor alt kommer til å bli så mye bedre på Camp Nou.

Thomas Tuchel har tidligere sagt Messi er very welcome, Neymar sier: let´s go, bro.

Spillet er godt i gang frem mot sommeren.

Les: Sorry Fred, Michael Owen nekter deg å spille i United-drakt