Alexis Sanchez til høyre

Den chilenske superstjernen Alexis Sanchez ble i sommer sent på utlån med lønns-støtte fra Manchester United etter å ha fundamentalt underprestert på Old Trafford.

En beslutning skal være tatt om Inter Milan vil gjøre Alexis Sanchez lånet fra Manchester United permanent. Sanchez har hatt en historisk nedtur siden han for to og et halvt år siden forlot Arsenal som en superhelt.

Les: Åge Hareide har gjort det igjen

31 åringen var en flopp på Old Trafford og ble ydmykende sendt på utlån til Serie A og Inter Milan, som med stor iver mente de skulle på Manchester Uniteds beste betalte spiller tilbake i toppform. – Slik gikk det ikke!

Innsatsen i Italia har vært, hvis man bruker millimeter-mål litt bedre med et enslig mål og assistert fra hans 13 kamper i alle konkurranser.

Daily Star opplyser at Inter Milan har tatt sitt «overgangsvedtak», med hensyn til Alexis Sanchez. Han skal tilbake til Manchester United i sommer. -Årsaken er naturlig nok hans dårlige prestasjonsnivå.

Den italienske journalisten Fabrizio Romano blir sitert på at Inter ‘ikke er interessert i en permanent avtale med mindre Sanchezs prestasjoner blir bedre.’

Selv om hans retur til Old Trafford nå ser ut til å være hugget i stein, kan fremtiden hans fremdeles ligge borte fra Manchester, med Milans andre kraftsenter, AC, som nylig ble utpekt som et mulig landingssted.

Les: Eli Roth skal filmatisere et av verdens mest populære sci-fi-skytespill

Nyheten vil komme som skuffende for den chilenske legenden Ivan Zamorano, med Daily Star avslører hvor han ønsker å se Sanchez havne.

«Han har en kontrakt med Manchester United, men vi får se hvor han vil fortsette og føler seg lykkelig,» sa han til den chilenske radiostasjonen Radio Cooperativa.

“Jeg vil at [ham] skulle bli i Milan, i juni ville han ha muligheten til å spille med en annen chilensk spiller, som mest sannsynlig kommer til denne klubben.

«Jeg er optimistisk om muligheten til å se to chileanere på Inter.»