Suarez scorer uavhengig av fargen på drakta. (foto: inter miami, x)

Han sliter med et kne som nærmer seg tiden for å byttes ut med protese, men leverte i 2022/2023-sesongen 26 scoringer for sin brasilianske klubb. Nå drar Luis Suarez på seg Inter Miami-drakta og skal spille sammen med sine tidligere Barcelona-kompiser Busquets, Alba og Lionel Messi. Forventningene er mildt sagt store.

Sergio Busquets varmer opp Inter Miami-supporterne før første kamp.

LES: Stor uenighet hos Real Madrid om signering klubben har jobbet så hardt for siden 2017

-Vi er veldig spente. Han er veldig spent. Vi vet hva vi kan forvente av ham. Han har scoret mål hele karrieren. Han vant nettopp prisen som den beste spilleren i den brasilianske ligaen, som er en veldig utfordrende og tøff liga. Han scoret mange mål, mange assists og forhåpentligvis kommer han hit for å fortsette med den rekken, sier Busquets til DRV PNK Stadium.

Allerede på lørdag kan Suarez få sin første mulighet. Preseason er i gang med kamper mot El Salvador, Vissel Kobe, Newell’s Old Boys and Ronaldos saudiarabiske klubb.

Spanske AS har satt opp statistikken på hva som skjedde forrige gang Suarez og Messi spilte i samme drakt, det er bare å glede seg til scorings-bonanza i rosa:

ENGELSKE KLUBBER: Liverpool har fått sin Solskjær