Emre Can ble rundlurt av Juventus

Kunne ha vært i Paris og del av Champions League. (foto: can, twitter)
Top Article ad

Han forlot Liverpool for å vinne Champions League med Juventus. Historien viste noe annet. I sommer hadde Can muligheten til å reise til PSG, men valgte å bli i Torino. Nå viser det seg at dette er nok et valgt tyskeren fikk angre på.

For det er allerede avgjort at Can står utenfor 22-mannstroppen som skal kjempe om gull i Champions League.

Les: Dejan Lovren kan gå mot karrierens største nedtur

Riktignok kan tyskeren komme inn i denne troppen i januar etter gruppespillet er over, men skal vi tolke uttalelsene til den tidligere Liverpool-spilleren, blir han ikke i Torino for å se om han får tilliten.

-Det kom som et sjokk på meg. Forrige uke var jeg lovet noe annet, men i går fikk jeg en telefon fra manageren. Han fortalte meg på under ett minutt og uten forklaring at jeg ikke var i troppen. Agenten min og jeg hadde samtaler med andre klubber i sommer, PSG inkludert. Men etter diskusjon med Juventus, bestemte jeg meg for å bli, sier en illsint Can ifølge Goal.

Les på Popidol: Forbyr Harry Potter etter å ha snakket med djevelutdrivere

Beskjeden fra Sarri kom én dag etter at overgangsvinduet stengte. Snakk om lurendreieri!

Men som den profesjonelle spilleren Can er, svelger han skuffelsen og gyver på – frem mot neste overgangsvindu.

Les: Bayern viser at et Coutinho-kjøp er enkelt