Emil Bohinen blir værende på Nadderud

(c) Bilde: Stabæk: Emil Bohinen

Det ble bare nesten drømmemøte mellom far Lars Bohinen som manager for Aalesund og sønn Emil Bohinen midtbanespiller for Stabæk i Eliteserien eller OBOS-ligaen. – Noe alle på Stabæk er glade for. 

5 desember møttes de to lagene, Stabæk vant den første kampen 1 – 0, mens den andre playoff kampen 12 desember endte 1 – 1. Stabæk ble værende i Eliteserien og Aalesund fortsetter i OBOS-Ligaen.

Les: FK Haugesund får lett-tjente millioner på spillersalg

Emil Bohinen som er 19 år har vært «fast inventar» på alderbestemte landslag og viser han er i ferd med å etablere seg på Stabæk. Nå er avtalen forlenget ut 2020.

Målet for i år er å være en del av starteleveren til Stabæk

Her kan du se videointervju med Emil Bohinen på Stabæk sine sider:

Til Budstikka sier Emil Bohinen: «Jeg har vært veldig innstilt på å få denne kontrakten i land. Det er veldig deilig å få det i boks»

Han var blant spillerne som hadde utadgående kontrakt ved nyttår – i tillegg til blant andre Jeppe Arctander Moe, Moussa Njie og Daniel Granli – men Bohinen sier altså at han hele tiden ønsket å bli i Stabæk.

«Jeg er veldig godt kjent i miljøet her, og har vært her lenge. Jeg føler jeg er veldig nære å slå gjennom. I tillegg har jeg tro på Henning, og tro på det vi bygger her. Jeg opplever at dette er rett sted for meg å være»

Emil Bohinen har vært innpå 11 ganger sist sesong og håper på mer spilletid i år.