Emery fortalt tiden renner ut, mens Arsenal blir oppfordret til å gå for Mourinho

Unai Emery (foto: arsenal, twitter)

Arsenal skulle avskjedige Unai Emery på en gang og få inn Jose Mourinho som hans etterfølger, ifølge en kontroversiell TalkSPORT skribent. 

På søndag klarte Gunners å gi fra seg en 2-0 ledelse på Vicarage Road og ende opp med et 2 -2 resultat mot Watford. Kommentator Gary Neville holdt ikke noe igjen i kritikken mot spesielt én Arsenal-mann.

Les: Manchester United speider etter en ny Nr.9

Arsenal var kanskje heldig som slapp unna med et poeng etter å ha tillatt Hornets hele 31 skudd på målet sitt i løpet av kampen, det var åpenbart for alle at det var en total mangel på samhold i forsvaret.

En artikkel i The Athletic – med undertittelen “Emery er kjærlig og truet – det kan være på tide for neste mann” at det er en rekke voksende problemer mellom seniorstjerner og manager Emery, med trenerens tilnærming til trening som sies å være på sakens kjerne. Du kan se detaljer om de fire tingene om Arsenal som trener stjernene deres ikke er fornøyd med her.

Og nå som spanjolen er uten seier i de tre siste kampene, med uavgjort mot Tottenham og et nederlag i Liverpool som fortsatte søndagens Vicemage Road-stil, har sjansen blitt større for at Emery blir vist døren på Emirates Stadium.

Og når Emery’s fremtid plutselig kommer under søkelyset, tror talkSPORT kommentator Adrian Durham tiden for å handle er nå, med Mourinho som en «perfekt» erstatning.

«Tiden er i ferd med å renne ut for Unai Emery. Det nærmer seg to år, og det er ingen forskjell med de dårligste dagene under Arsene Wenger.

«Det er en fanbase og en klubb som lever i en villfarelse om at spillerne deres er veldig gode».

Midtbanen og forsvaret er ikke bra nok, og jeg er ikke en gang sikker på keeperen. Det ser ut som om de ikke blir coachet riktig eller fortalt de riktige tingene.

«Noe drastisk må gjøres.»

Forrige artikkelJordi Alba må testes
Neste artikkelLiverpool tangerte en 25 år gammel rekord mot Napoli
DEL