(c) Bilde: Györ: Nora Mørk i aksjon.

Norges beste håndballspiller Nora Mørk må gjennomgå en ny operasjon og nå har hun mistet troen. – Det er åttende gang at knærne må opereres sjansen for at EM ryker er meget stor.

Til TV 2 sier en oppgitt håndballstjerne:  «Jeg har ikke dårlig tid, så jeg må bare gjennom opptreningen igjen, men nå har jeg mistet troen. Det hele føles litt meningsløst. Nå vet jeg ikke hva jeg tør å tro og håpe på lenger».

Les: Gary Neville skylder ikke på Mourinho eller Pogba

For litt siden bekreftet Nora Mørk sin klubb, Györ at 27-åringen skal gjennom en kikkhulloperasjon i menisken.

Les på Popidol: David Beckhams mørke side avslørt

Knust, mistet motet og motivasjon
Landslagslege Anne Froholdt skriver i en SMS til VG at operasjonen vil skje om kort tid. Først da vil man få en indikasjon på hvor langvarig skaden er. Uansett kommer trolig EM i desember for raskt.

Det er ikke lenge siden Nora Mørk sa ja til å spille for Norge igjen etter bildefadesen, med påfølgende skadeavbrekk.

«Dette er første gang jeg har kjent på følelsen av å være knust, å miste motet og motivasjonen. Nå vet jeg rett og slett ikke hva veien blir videre, for nå er jeg bare en håndballspiller som ikke spiller håndball, sier Mørk til TV2

Det var på en trening for to uker siden at 27-åringen fikk en vridning i kneet. Nå frykter hun seks nye måneder på sidelinjen. Før uhellet var hun «99 prosent» på å rekke EM.

Selv om landslagssjef Thorir Hergeirsson har tid på seg frem til desember å planlegge for et landslag uten Nora Mørk er det hevet over enhver til at vi er svekket, Norges sjanser er mindre når vår antatt beste ikke kan være med.

Det er fortsatt et lite håp, men vi vet ikke om håpet er reelt før etter operasjonen er gjennomført. Det som uansett er planen. Nora skal tilbake, hun er tøff og vil spille i verdenstoppen igjen.