Nicklas Bendtner

Det at Rosenborg frøs ut Nicklas Bendter gjorde at de mistet en god del stjernekraft. I Fotball som i all annen underholdning er man avhengige av å ha personer som stikker seg ut og skaper interesse.

Det har hovedtrener for FC København Ståle Solbakken skjønt og nå får han uforbeholden av Ekstrabladet sin fotballekspert Stig Tøfting. – I tillegg mener han i motsetning til alle eksperter i Norge at Nicklas Bendter absolutt er god nok for spill både for Danmark og Norges beste lag.

Les: Forhandler med Virgil van Dijk

Han skriver: «Jeg har venner som følger Super League, men ALDRI tar med seg til stadion. De snakker allerede om å dra til Hobro førstkommende søndag, der Bendtner kanskje debuterer»

.»Ikke minst etter en runde på bare 11 mål på syv kamper – og hvor det dessverre så ut til at mange lag heller vil lene seg tilbake enn å bidra til underholdningen.

Jeg må også merke meg at Nicklas Bendtner allerede har gitt Super League mer PR enn du kunne lønne deg! Trøyesalget alene, antall medier i hans første trening og pressekonferanse har vært fantastisk».

Les: Signert med sønnen til Shaun Wright-Phillips og barnebarn til Ian Wright

FC København møter Hobro kl 1600 den 15 september. – Det er en bortekamp så da får ikke FC København like mye nytte av den ekstra interessen. Stig Tøfting mener at laget til neste hjemmekamp,hvis det signaliseres at Nicklas Bendtner skal spille vil det sørge for at minst 5000 ekstra kjøper billett til Parken.