Eirik Bakke tar to nye år

(c) Foto: Sogndal Fotball: Eirik Bakke

Man kan godt si at hovedtrener Eirik Bakke har grodd seg til i Sogndal, han har vært i klubben siden 2015 og selv da klubben rykket ned til OBOS-Ligaen var det ingen som (ihvertfall høyt) krevde hans avgang. – Tvert imot er alle såpass fornøyde at nå er avtalen forlenget med to nye år. 

Styreleder Tor Arne Ness var veldig fornøyd med å signaturen til Bakke før dagens treningsøkt noe han forteller på Sogndal sine sider.

«Me er veldig glade for at Eirik er klar for ein ny periode i Sogndal. Det gir oss kontinuitet, og me ser at vi har noko spennande på gang med ei ung, lovande spelargruppe som har teke tak utover i sesongen»

Les: Ståle Solbakken: «Han ser ut til å være i form»

«Klubben er i omstilling på mange område, og det er godt å få avtalen med Eirik på plass for den vidare planlegginga. Samstundes er me på veg inn i ei spennande sesongavslutning, og det er viktig at det sportslege apparatet får halda fokus på det framover»

Sogndal har alltid vært en nøktern klubb og arbeider med en omlegging av klubben som skal gjøre dem mer robuste i den «nye virkeligheten», her er Eirik Bakke en viktig brikke. Vi vil også gratulere Eirik Bakke som har bursdag i dag fredag den 13.

Før søndagens kamp mot Sandefjord ligger Sogndal på den siste kvalifiseringsplassen

Les på Popidol: Utrolig! «Between Two Ferns» blir spillefilm