Edinson Cavani sier nei takk til enorm lønnspakke

Edinson Cavani
Top Article ad

Da jeg først hørte nyheten om at Manchester United var i samtaler om en overgang for Paris Saint-Germain sin store stjerne og kirurgisk nøyaktig målmaskin Edinson Cavani var det hevet over enhver tvil om at de måtte bla opp seriøse penger for å hente han.

Det er ingen som har scoret flere mål for Paris Saint-Germain og han har absolutt ikke mistet grepet. – Manchester United fikk servert en enorm nedtur og de har fortsatt ikke noen løsning på hvem som skal score mål etter at Edinson Cavani sa nei takk til bøtter med penger for å melde overgang til Old Trafford. – Et bud fra Chelsea som også var stort ble også avvist.

Les: Thomas Tuchel har allerede godkjent byttedeal med Juventus

Det skal være to ting som stopper en Manchester United overgang. Cavani har mest lyst til å flytte til den spanske hovedstaden og behovet ble presentert som kortvarig.

Cavani har ikke ønsket å forlenge avtalen med Paris Saint-Germain som går ut til sommeren, både Manchester United og Atletico Madrid er villige til å betale for å få til en overgang nå, men om de møter kravet på 25 millioner euro vet vi ikke enda.

The Mirror skriver at 32-åringen har «avvist et enormt tilbud» Manchester United skal ha tilbudt en årslønn på rundt 10 millioner pund pluss en hemningsløs signeringsbonus. – Lønnsdelen av tilbudet skal være de samme som tilbudet fra Atletico.

Les på Popidol: Vil du bli 20 år eldre på 2 år, ta jobben som Manchester United manager

Artikkelen sier at tilbudet om kontrakt var verdt «rundt 10 millioner pund i året, pluss en enorm signeringsbonus», angivelig de samme vilkårene som ble tilbudt av Atletico.

PSG-sportslig leder Leonardo er overbevist Cavani forlater Ligue 1 laget:

”Vi sa alltid det samme til Cavani. Vi håpet at han skulle bli i klubben. Han ba om å gå. Vi studerer situasjonen.»

“Vi hadde et forslag fra Atletico Madrid. Vi hadde ikke et forslag som er verdt spillerens verdi. Jeg er ikke sikker på at Cavani vil være her i februar.»

”Vi får se hvordan det viser seg de kommende dagene, men vi lytter til Cavani fordi vi respekterer ham. Det er litt tydeligere nå, med ham på slutten av kontrakten. «

Les: Det tok Haaland to kamper å skvise ut stjerna hos Dortmund