Må innse at han har rundet 30. (foto: real, twitter)

Få andre managere enn Zinedine Zidane hadde vært så tålmodig. Eden Hazard ble hentet til San Bernabeu som byggestein for noe stort. Resultatet har blitt 43 kamper for Zidane – siden 2019. Likevel, med Ancelotti i førersetet ser belgieren lyst på fotball-livet.

-Alle hos Real Madrid vet hva Ancelotti har bragt til klubben. Han har vunnet Champions League, og han kjenner en del av spillerne. Han er en trener med mye erfaring. Jeg tror vi kan oppnå store ting sammen, begynner Hazard til RBTF.

Les: En durabelig superuke for Barcelona ender med Koeman-bekreftelse

-Jeg kjenner ham ikke personlig, men jeg har hørt at han er en god person som bare vil vinne, og det er det vi vil. Vi får nå sjansen til å jobbe sammen, og det er en god nyhet for meg, avslutter Hazard.

Da har Hazard sagt de riktige velkomstordene, fra sensommeren går det kun på resultater. Hold deg skadefri, prester, eller forsvinn.

Les på Tysk fotball: Bekreftet: Sead Kolasinac og Klaas-Jan Huntelaar ferdige hos Schalke 04

Carlo Ancelotti kommer neppe til å ha den samme tålmodigheten som Zidane. Nå må Hazard inn og gi det han lovet Real-supporterne i for to år siden.

Kompis latteren med Chelsea-spillerne etter at Real Madrid ble sendt ut av Champions League, vil henge som en mørk sky over Hazard. Til han leverer.

Les: Ustoppelig: Frank Ribery holder på plan A