(foto: real, twitter)

Da Ronaldo forlot Juventus noen dager før overgangsvinduet lukket, spant det et rykte fra Madrid om at Hazard kunne være på vei til Torino. Belgieren ble, er drittlei alt pratet om skader og exit – og full av kampvilje.

-Jeg har skrevet kontrakt med Real Madrid for fem sesonger. De første to har ikke vært gode, og skadene har ikke hjulpet, men jeg har fortsatt tre sesonger på å vise verdien min, begynner Hazard til HLN.

Les: FA gir Chelsea to smekk etter Liverpool-kampen

-Folk tror at jeg alltid er skadet, men hvis du ser på karrieren min, så er det ingen annen spiller som over en tiårsperiode spilte så mange kamper som jeg har, sier 30-åringen.

Som kanskje ikke tenker på at dette kan være hovedgrunnen til at han nå sliter…

-Jeg gjør hva jeg skal gjøre. Jeg jobber daglig med fysioterapeuter. Siden startet av sesongen har vi jobbet bra med den fysiske treneren. For tiden går det bra, jeg føler meg mer tilpass, men jeg er ikke 100 prosent ennå, avslutter Hazard.

Viser at han er på vei til noe større. (foto: real, twitter)

Som er på landslagstjeneste for VM-kvalikkamper mot Estland, Tsjekkia og Hviterussland. Vi tipper Ancelotti og gjengen holder pusten for at beina til godt over milliarden takler utenlandsoppholdet.

Tre av tre La Liga-kamper på banen så langt i sesongen viser hvertfall at Ancelotti har en plan om å gi Hazard muligheten til å «gi tilbake til klubben».

Vi heier på deg, Hazard.

Les: Donny van de Beek ble nektet exit

.