Jesse Lingard klatrer på en svett Cristiano Ronaldo

The Times melder i dag at Newcastle manager Eddie Howe har fått sine rike arabiske eiere til å bla opp det som trengs for å hindre nedrykk til Championship. – Det ser virkelig ikke bra ut, 10.poeng på 16.kamper er ikke godt nok .

Det passer Newcastle perfekt at Jesse Lingard ikke har signert en forlengelse med Manchester United, for mens West Ham vil vente på gratis overgang i sommer er Newcastle klare til å gi Manchester United et tilbud de ikke kan si nei til. Normalt ville et halvt år igjen på kontrakten betydd at en spiller vil gå for langt under markedspris, slik blir det ikke denne gangen.

For et år siden var Jesse Lingard sin karriere i fare, nå er han objektet i det som kan vi januars største budkrig.

Les: TV 2: Tilbyr Kjetil Knutsen 8 millioner

Også West Ham har fått med seg det som er i ferd med å skje, manager David Moyes som kjenner Jesse Lingard godt fra det vellykkede låneoppholdet i londonklubben i vår og fra tiden han satt i managerstolen på Old Trafford er fast bestemt på at de ikke skal la seg slå av Newcastle.

De skal håpe på at Jesse Lingard skal godta å spille for mindre og at Manchester United skal godta mindre i overgangssum en det Newcastle som har Saudi-Arabias kongefamilie som eiere.

Les: Diogo Dalot er definitivt tilbake

I dag tjener Jesse Lingard nesten en million i uka, det blir i det minste doblet ved en overgang.