Ikke tid til ferie (foto: manchester united)

Konserndirektør Ed Woodward har innrømmet at Manchester Uniteds speiding har for å bruke hans egne ord vært «shambolic». – Klubben har mislykkes i «speideravdelingen» helt siden Sir Alex Ferguson forlot Old Trafford, selv om ankomsterne til Harry Maguire, Aaron Wan-Bissaka og Dan James for over 140 millioner pund har begynt å rette opp balansen.

United-sjefen har sagt at han ønsker at rekrutteringen under Ole Gunnar Solskjær skal dømmes i de «kommende vinduene» og har innrømmet at systemet for å identifisere talent var grunnleggende galt.

Les: ESPN: Neymar med krav Barcelona ikke kunne akseptere

Woodward sa til United We Stand: “Systemet var ikke satt opp på riktig måte. Tolv speidere som rapporterte til en sjefsspeider var mer satt opp for å si nei – for mange unntak fra prosessen ble gjort historisk mens dette ble løst».

«Vi må også holde hendene opp og si at rekrutteringen ikke var på sitt beste de siste årene. Vi føler at vi nå vet hvem våre beste speidere er».

«Ideen er å rekruttere i et lukket miljø, i stedet for å lytte til pressen eller bli distrahert av motstridende agenters påstander. Vi prøver å ta kalde beslutninger basert på informasjon».

«Døm rekrutteringsavdelingen i de kommende vinduene der vi forhåpentligvis kan få et team til å være på det nivået vi vil være.»

Woodward, som også avslørte at United er mer robust i rekrutteringen, har også insistert på at han ikke har noen innflytelse når det gjelder signering av spillere enn “å signere pengene”, med beslutninger truffet av “fotballeksperter”.

Woodward la til: “Avgjørelsene knyttet til rekruttering er alle tatt av fotballeksperter. Mitt engasjement er å signere pengene.

«Manageren har et veto mot en spiller – vi ville aldri signert en spiller manageren ikke vil ha fordi han ikke ville bruke ham. Men vi føler også at rekrutteringsavdelingen, fotballekspertene, bør ha et veto også».

“Jeg blir ikke involvert i rekruttering slik folk tror jeg gjør. Det er en myte at jeg ser på YouTube og velger spillere. Jeg gjør ikke det. Å ha et øye for spillere er en kunst. Jeg har ingen interesse i å gjøre det».

“Jeg vil bare ha en disiplinert prosess, fordi hvis du bruker mye penger på en spiller, må du sørge for at du får mer rett enn galt.

«Hvor jeg engasjerer meg er at jeg må avskrive pengene, men når du har mål ett, to eller tre fra prosessen din, har jeg det bra med å gå etter nummer én-målet, og hvis det ikke skal være ham, så nummer to eller tre.»

Les på F7Hvordanlage: Vår eldste varmrett har blitt supertrendy