Zidane er visst imponert.(foto: dybala, twitter)

Vi hadde allerede forberedt oss til presentasjonen av Paulo Dybala som Premier League-spiller denne sommeren. Med Tottenham nærmest en signering, hadde vi begynt å analysere hvordan 25-åringen ville fungere sammen med Kane og gjengen.

Så trakk Juventus sin misfornøyde spiss tilbake fra markedet. Betyr dette at vi går mot en ny runde med forandlinger til sommeren?

Les: Lovren om hemmeligheten bak Klopps suksess

Neppe.

Etter å ha lest Juventus-sjefen Giorgio Chiellinis beskrivelse av Dybala, går vi så langt som å si at Dybala herved er tapt for Premier League.

Les på Popidol: United trenger Özil

Spissen har startet jobben med å reetablere seg under Maurizio Sarri, senest med to scoringer mot Lokomotiv Moskva på tirsdag da Serie A-klubben styrte mot et styggvondt tap i Champions League

-Paulo er en veldig stille person, en Golden Boy som vi har opplevd å vokse med oss. Forrige sesong ble beskrevet som en dårlig én for Dybala, men det avhenger av hvem du spør. Han får laget til å spille bra og er en viktig spiller på mange måter. Jeg mener Paulo vokser fortsatt. Han ønsket å bli i Juventus selv om han hadde muligheten til å reise, sier Chiellini ifølge Gazzetta dello Sport.

Du har en plass hos oss, gutt.

Og gesten med å gi 25-åringen kapteinsbindet?

-Han er en som har båret kapteinsbindet med ære og fordi han har fortjent det. Det ville ikke overraske meg hvis Paulo gjør det samme som Trezeguet, Camoranesi og Nedved, som alle skrev en viktig del av Juventus sin historie, avsluttes det fra høvding Chiellini.

https://youtu.be/KR6CAkfRjJQ

Les: Nytt kapittel skrives om Zlatan den Store

Noen som fortsatt er i tvil om at Dybala blir?