Paulo Dybala

Vi kjenner det blir rart å ikke se Paulo Dybala i Juve-drakten. Den argentinske landslagsspilleren har vært en viktig del av mannskapet til Den Gamle Dame. Siden 2015 har angrepsspilleren jobbet seg oppover stjernehimmelen, men har opplevd å miste noe av farten de siste sesongene. Juventus-manageren kaller det «neste Messi»-syndromet. Nå er det uansett tid for neste kapittel.

I et intervju med DAZN, forklarte Max Allegri om det han så som Dybalas største utfordring for å ta de neste stegene.

LES: Kunne enkelt ha sikret seg Liverpools Darwin Nunez for 250 millioner

-Jeg tror han må gjenoppdage sitt egentlige jeg. Det var en periode at han ble holdt tilbake ved at han ble vurdert som den neste Messi, men alle må være seg selv, kom det fra Juventus-manageren.

Nå skal Dybala finne seg sjæl utenfor Torino, men kommer raskt tilbake for å plage Allegri og Juve-supporterne. 28-åringen har vært sterkt linket til rival Inter Milan, til uken kan det bli offisielt.

Ifølge La Gazzetta dello Sport er det satt opp møte på mandag eller tirsdag mellom Dybalas agent og Inters direktør for å få på plass de siste formalitetene. Den italienske avisen hevder Inter har gitt Dybala tilbud om seks millioner euro i årslønn (lavere enn hos Juventus).

Argentineren har tydeligvis vært fast bestemt på at Inter Milan gir de beste arbeidsforholdene, for ifølge La Gazzetta dello Sport har han takket nei til samtlige Premier League-klubber som har hamret på døra.

LES: De første fem minuttene i Premier League blir som Haaland junior

Barcelona fikk skikkelig svi da de tuppet Luis Suarez ut av klubben, klarte ikke å hindre at han endte hos rivalen Atletico Madrid, klarte heller ikke å hindre at Suarez ble toppsorer og Atletico La Liga-mester. Vi har en svak følelse av at Juventus også vil kjenne på at Paulo Dybala jobber for en av de tøffeste konkurrentene til fotballherredømme i Italia.

LES: Det brygger opp til budkamp mellom Arsenal og Newcastle