Har det artig mens pengene jobber - og sender samtidig mer penger i ligakassa i England. (foto: Reynolds)

Wrexham tok et nytt og direkte opprykk forrige sesong. Ryan Reynolds sitt prosjekt har gått fra en underholdende historie til noe så mye, mye mer. Nå venter League One, to nivåer under verdens tøffeste liga. Det jobbes intenst med å få på plass troppen som skal møte en helt annen motstand kommende sesong. Nå ligger det til rette for at keeperkabalen går opp.

22-åringen Arthur Okonkwo ble hentet inn på leie fra Arsenal forrige sesong og ble direkte en av suksessfaktorene til Wrexham. Arsenal-keeperen jobbet seg oppover akademiet, men står uten offisielle seniorlagskamper. Nå takker den engelske keeperen for seg hos Arsenal.

LES: Liverpool-treneren godkjenner 560 millioners-signering

-Det er på tide å si farvel til Arsenal. Jeg begynte i klubben i 2009 da jeg var åtte år gammel, og jeg har så mange gode minner fra disse 15 årene, skriver Arsenal-keeperen på Instagram.

Dette betyr at Okonkwo, som sto i 36 League Two-kamper for Wrexham med 14 clean sheets, er ledig. 22-åringen spilte seg direkte inn som førstekeeper hos den walisiske klubben forrige sesong, ikke overraskende er 22-åringen linket til permanent overgang til Wrexham.

For klubben er dette en no-brainer, Okonkwo har vist hva han duger til som ligaens beste keeper.

F7: L’Equipe: 1,1 milliarder holdes tilbake