Zlatan Ibrahimovic måtte hjelpes av banen. beklager kornete bilde, tatt med mobil fra langt langt borte.

Endelig etter en tapsrekke på fire kamper snudde det i natt.  Det begynte å bli pinlig for det som presumptivt skal være MLS sitt beste lag LA Galaxy.

LA Galaxy var på besøk hos Montreal Impact. De siste tre kampene har oppskriften vært som følger, Ola Kamara har sørget for et mål, Zlatan Ibrahimovic har ikke fått til noe og LA Galaxy har tapt. Forskjellen nå var at de møtte et Montreal Impact som hadde mer en nok med å forsvare seg og var langt unna å kunne få til noe.

Zlatan som virker mer og mer frustrert over egne prestasjoner og blir gående mye i ring. Vi snakket med Johannes Flø som var tilstede på Stade olympique: » Zlatan har mistet noe av sin glød etter sin magiske debut, mens Ola Kamara scorer mål jevnt og trutt. Det virker som om Kamara ikke lenger føler seg hemmet av å ha Zlatan på laget slik han var de første kampene.»

Les: Kamara kan bli større enn Zlatan

Vi har tro på at Ola Kamara fremover vil bøtte inn mål, et mål pr kamp blir ingenting når han er igang igjen.

Michael Petrasso tråkket på tåa til Ibrahimovic som svarte med en fik tilbake i bakhodet.

Vi kan garantere at Michael ikke får noen varige men for det var ikke et hardt slag. -Etter «slaget» måtte han legge seg ned noe Zlatan også følte for. Etter min mening, når Zlatan først fikk rødtkort av dommeren etter han hadde sett på video, Montreal spilleren burde også blitt utvist for filming, han fikk bare gult. – Det var 0 – 0 til pause og LA Galaxy spilte hele andre omgang med 10 mann.

Etter 75 minutter satte Kamara inn kampens eneste mål.