Mateus Cardoso Lemos Martins er godt nok til å klare seg uten etternavn, som Madonna, Prince og Pele. – Det brasilianske vidunderet Tete er stuet bort i Ukraina for Sjakhtar (som alltid overrasker stort i Europa) drømmer om noe større for fremtiden.

Den 20 år gamle forsvarsspilleren ble enda mer aktuell for Liverpool etter deres forsvar den siste tiden har blitt seriøst svekket av skader.

Les: 17 år gamle Jude Bellingham har fått telefon fra Gareth Southgate

Tete håper å følge i fotsporene til Fernandinho, Douglas Costa og Willian ved å bli neste brasilianer til å bruke et opphold i Shakhtar som et springbrett for større og bedre ting.

Det er drømmeklubben til Tete, eller som han sier til DAZN det er mer enn en drømmeklubb: «Jeg ønsker å ta større steg, det er naturlig for en ung gutt å slike drømmer o å spille for en storklubb og det samme gjelder for meg. Jeg har alltid drømt å å spille for Liverpool, Barcelona eller Manchester United. Barcelona betyr noe ekstra for meg»

Det blir definitivt ikke billig uansett hvilken «drømmeklubb» som lander Tete. Prislappen skal ligge på rundt 150 millioner euro.

Les: Jakter Cavani-overgang