Chelsea merker med all tydelighet de ikke lenger har Eden Hazard og David Luiz, dessuten møtte de et Manchester United lag som hadde mye å bevise. – Planen til Ole Gunnar Solskjær var tydelig fra første sekund, det skulle gjøres på kontringer. Skulle tro den norske manageren hadde lest seg opp på Drillo sine strategier i sommer.

Frank Lampard sin debut som Chelsea manager var på forhånd annonsert som svært vanskelig. Manchester United hjemme på Old Trafford er vanskelig uansett. – Vertene startet med debutanter Aaron Wan-Bissaka og Harry Maguire, mens Daniel James så fra benken. (Kom innpå senere og fikk sin drømmedebut i Premier League)

Les: Juventus tvinges til å ta 6 vanskelige valg

Skulle ligge og lure som gjedda i sivet!

For Chelsea startet Andreas Christensen sammen med Kurt Zouma i midtforsvaret, mens unge Tammy Abraham og Mason Mount startet lenger foran på banen. – Abraham var like etter tre minutter i nærheten av å få en eksplosiv start i Chelsea da han sendte avgårde en kanon i retning mål fra feltet, men den engelske angriperens forsøk tok stolpen.

Etter dette økte Chelsea presset og formelig lekte med Manchester United uten å komme til de helt store avslutningene, savnet etter en goalgetter var tydelig. Chelsea har et godt spill, men mangler det lille ekstra. – Manchester United var under press, men spilte disiplinert og tok ingen unødvendige sjanser, de ventet som gjedda i sivet.

Etter 17 minutter, den engelske landslagsspissen Marcus Rashford ble felt av Zouma inne i feltet og valgte å ta straffen selv. Den knallet han i venstre hjørne helt utagbar for Kepa Arrizabalaga.

Chelsea var ikke lenger i føringen og kampen gitt inn i en fase som best kan beskrives som en stillingskrig. – Mot slutten av første omgang kom Chelsea opp igjen og dyttet vertene langt tilbake på Old Trafford, og fikk noen gode muligheter.

Chelsea giret opp i begynnelsen av andre omgang og men Manchester United var i likevekt og forsvarte seg godt mens de ventet på en overgangsmulighet. 2 – 0 målet kom på kontring og det var verdens dyreste forsvarsspiller Harry Maguire som satte igang det, han vant en defensiv duell mot Tammy Abraham før Rashford ble sendt avgårde på et løp. Ad omveier fant ballen Andreas Pereira som sendte videre til Anthony Martial som gjorde 2-0.

Bare to minutter senere tapte Chelsea ballen igjen og den endte hos Paul Pogba som sende avgårde en millimeterpasning til Rashford som resolutt scoret sitt andre mål for kvelden.

Med bare ti minutter igjen av kampen fant et hjørnespark Paul Pogba som sendte avgårde til Daniel James som fikk sin første scoring i Premier League bare noen få minutter etter han fikk sin Premier League debut. – James som blir en viktig spiller for Manchester United trakk ut til siden og fra spiss vinket satte ballen bak Kepa.

Manchester United – Chelsea 4-0
Premier League
18′ 1-0 Marcus Rashford
65′ 2-0 Anthony Martial
67′ 3-0 Marcus Rashford
81′ 4-0 Daniel James