Midtpunktet. (foto: juniors, twitter)

Han er for evig og alltid legende i Roma. Det tok heller ikke så mange minuttene før Boca Juniors -supporterne fikk en smak av italiensk storhet.

Denne sommeren vinket Daniele de Rossi adjø til barndomsklubben etter 18 år i tjeneste. Og hva gjør så en 36-åringen som har vært med på det meste?

Jo, han velger overgang til Maradonas rike og Boca Juniors. Nå spilte riktignok ikke senor Diego mer enn 42 kamper for denne klubben, men det var dette som fungerte som springbrettet til europeisk fotball.

Les: Bekreftet: Lopetegui og Monaco bytter spillere

På tirsdag fikk italieneren sin offisielle debut i Copa Argentina på hjemmebane mot 2. divisjons-laget Almagro.

Under tretti minutter ut i kampen kommer hjørnesparket. De Rossi bruker kraft, kløkt og teknikk og plasserer headingen sikkert til 1-0 ledelse.

Deilig!

Les på Popidol: Suksess i USA for den «norske» skrekkfilmen

Det hører med til historien at kampen endte katastrofalt for juniorene. For det hele gikk til straffesparkskonkurrense, der miniputten Almagro til slutt vant 3-1 mot den argentinske Goliat.

Les: Vi tror tidligere Barcelona-spiller Malcom angrer bittert

Vi velger å glede oss over de Rossis bidrag i første omgang.