Douglas Costa

Juventus ‘brasilianske ving Douglas Costa har ifølge Calciomercato.com satt en grundig propp i en overgang til Manchester United. – Det er en klar nedtur for manager Ole Gunnar Solskjær som har fått alle signaler så langt at en Costa overgang var nært forestående.

Douglas Costa vil gjøre alt for at Juventus manager Andrea Pirlo skal inkludere han si sine planer. Han vil kjempe for sin plass på Juventus og løpe ut tiden på sin kontrakt, som er frem til sommeren 2022.

Les: Daniele Rugani har lagt planen før neste års EM

Juventus vil gjerne selge, men Douglas Costa har bestemt seg for at han ikke har lyst. – Det kan tenkes vi har en Gareth Bale situasjon under oppseiling.

Costa kom til Juventus sommeren 2017 på lån fra Bayern München og ble med på et fast grunnlag et år senere. Denne sesongen har han så langt hatt to opptredener i Serie A. I forrige sesong hadde han gjentatte skadeproblemer og fikk tre mål og syv assistanser i 29 opptredener.

Det er nettopp historikken med skader som bekymrer Pirlo, som er mer keen på å slippe problemet enn å jobbe med å bygge formen til en som til stadighet er skadet.

Les på Franskfotball: Nimes henter populær svenske i Bristol