Definitivt klar for Lewandowski. !(foto: dortmund, twitter)

Det var debuten til Jens Petter Hauge og Dortmund-manageren Marco Rose. Den første fikk en pangstart for egen del, den andre viste at ungdomsfesten ikke er over hos de gulsorte.

Spørsmålet før sesongen var om den tidligere treneren til motstander Gladbach ville fortsette å skape de rette arbeidsforholdende for en av verdens mest verdifulle angrepsspillere. Haaland hadde satt inn scoringer i bøtter og spann i oppkjøringen, nå kom den første skikkelige prøven mot Tysklands 5. beste klubb.

Les: Ronaldo mørkegrønn av misunnelse

Pang, Pang, assist, assist, assist.

Ungdomsfesten er defintivit ikke over under Roses ledelse. To scoringer av Haaland, en fra Reus, Hazard og Reyna. 5-2 mot gamleklubben til Dortmund-manageren var svar nok på hvordan Dortmund kommer ut fra hoppkanten denne sesongen.

-Erling scoret to mål i dag og satte opp til tre til. Da har man lov til å feire alene foran Sydtribunen, sa Rose ifølge Bulinews.

Les på Tysk fotball: Bild: Nagelsmann har overtalt RB-Leipzig kaptein Marcel Sabitzer

Som helt tydelig har lagt opp til at Haaland skal få muligheten til dette i flere hjemmekamper fremover.

På tirsdag venter Robert Lewandowski på Haaland i den tyske Super Cupen. Da de to toppscorerne møtte hverandre i midten av september 2020, endte det 3-2 til i scoringskampen til Lewandowski. Noe sier oss at dette er sesongen hvor Haaland akter å gå forbi tidenes mestscorende spiller i samme Bundesliga-sesong.

Les på Popidol: The Killers med nytt album: Handler Om Brandon Flowers barndomsby

Marco Rose har hvertfall sørget for at arbeidsforholdene for 21-åringen er optimale og at top speed kan opprettholdes.

(fra bundesliga.com)

Les: Noe skikkelig stort er på gang hos Real Madrid