Gira, er en underdrivelse. (foto: dortmund, x)

Det skal ikke være noen tvil, Jadon Sancho er på grensen overtent på å vise han er større enn Erik ten Hag. I Dortmund-debuten, første kamp siden august, sto 23-åringen bak assist i 0-3 seieren over Darmstadt. På lørdag var engelsmannen klar for å sette scoringen selv. Litt for klar.

Nicklas Füllkrug er Dortmund-spilleren som hadde ansvar for eventuelle straffespark, da det ble blåst for straffe til die Schwartzgelben, gjorde Füllkrug seg klar. Så løp Sancho frem for å ta ballen fra tyskeren, men Dortmund-spissen ville ikke slippe. Det så ut som det ble slengt noen gloser mellom de to, Füllkrug beholdt ballen og satte straffen inn til scoring.

LES: Går for signering av Manchester United-stjerne

Etter 0-4 kampen kastet pressen seg over en potensiell mer-trøbbel-med-Sancho-sak, men Füllkrug roet det hele ned.

-Sancho spurte bare om det var okay at han tok den. Jeg sa til ham: Nei, det er okay, jeg gjør det i dag». Han var straks med på det (at Füllkrug tok straffen) og sa: «Ja, sett den inn Fülle». Han presset meg, og det var bra, sier tyskeren ifølge Bulinews.

Selv om TV-bildene ikke helt viste grimasene som passer til den vennskapelige praten Füllkrug beskriver, er det et godt tegn når Sancho viser han er ivrig etter å jobbe for lønna. United-spilleren ble for øvrig byttet ut åtte minutter etter ikke-kranglingen om ballen.

F7: Rekordsalget av Kai Havertz blir småpenger i forhold