Vi bare måtte ha med et siste bilde av Haaland i den gule drakta.

Borussia Dortmund-sjef Hans-Joachim Watzke aksepterer et eventuelt tilbud fra Manchester City for Erling Haaland ville være umulig for dem å overgå, men Watzke lover at klubben vil finne nye talenter hvis han forlater.

Westfalenstadion-sjefen insisterer også på at klubben ennå ikke har mottatt noen konkrete tilbud på den norske spissen.

LES: Juventus vil lokke City-stjerne til Serie A

City antas å lede kampen om å signere Haaland før sommerens overgangsvindu, og det rapporteres at 21-åringen har blitt tilbudt en kontrakt på Etihad Stadium som vil gjøre ham til den best betalte spilleren i Premier League.

Watzke har benektet disse ryktene, men innrømmer også at Dortmund ikke ville være i stand til å «holde følge økonomisk hvis Man City skulle legge inn et formelt bud på den norske spissen.

Mens vi jubler over 9-0 har 27 andre nasjoner kvalifisert seg til VM – her er lista

Manchester City skal angivelig villige til å investere over 3 milliarder kroner i Haaland, inkludert en endelig overgangssum, lønnskostnader og agenthonorar, men Dortmund-sjefen legger liten vekt på de pågående spekulasjoner.

– Jeg har gitt opp å bry meg medierykter. Ellers må dagen min ha 36 timer,» sa Watzke til Sport Bild.

– Vi vet foreløpig ikke noe spesifikt, og ingen har henvendt seg til oss. Men vi kan ikke følge med økonomisk hvis Manchester City kommer inn.

Haaland er under kontrakt i Dortmund til 2024, men Watzke erkjenner at han kan bytte klubb i sommer.

Barcelona, ​​Real Madrid, Paris Saint-Germain og Manchester United har også blitt koblet til spissen, som skal he en utkjøpsklausul på £64m.

Watzke er sikker på at BVB vil være i stand til å erstatte Haaland, og sa:

-Vi har sett det noen ganger: vi mistet Lewandowski til Bayern i 2014 og Aubameyang til Arsenal i 2018.

– Vi har alltid skapt en ny stjerne. Hvis Haaland forlater, vil vi finne et nytt talent og utvikle det til en stjerne, og det vil også gjøre Bundesliga godt.

RB Leipzigs Karim Adeyemi har blitt utpekt som mannen som mest sannsynlig vil fylle Haalands sko på Westfalenstadion, men Watzke gir ikke bort noe gratis:

– Det samme gjelder her: Jeg vil ikke bekrefte noen overgangsrykter.