Har ikke vært like festlig uten lysluggen. (foto: dortmund, twitter)

Den siste halve sesongen hos Tottenham sto i sterk kontrast til superstjernestatusen Christian Eriksen hadde opparbeidet seg med Pochettino. Så bar det til Inter Milan (visstnok mot manager Antonio Contes vilje) og mer eller mindre rett inn i coronaens mørke. Solen skinner fortsatt ikke helt for Eriksen i Milano, men de neste dagene kan mye endre seg.

Det er italienske TuttoMercatoWeb som på torsdag har snappet opp at Dortmund har siktet seg inn mot Eriksen. Så langt har ikke et konkret bud kommet fra Bundesliga-klubben, men er forventet at det kan endre seg de neste døgnene.

Les: Bekreftet: Nå er det Andreas Pereiras tur

Eriksen fortalte programforpliktet i sommer at han hadde ingen planer om å forlate Inter, men dansken har sikkert lært av de overtydelige signalene han sendte Tottenham-supporterne om sin trang for exit fra London og peset han fikk etter dette.

Vi må fortsatt innrømme at dirigenten Eriksen er et fotballgeni hos den riktige manageren, med de riktige medspillerne og i den riktige klubben.

Når vi har sett hva Lucien Favre har fått til med Dortmund siden 2018, den lekne, kreative angrepsfotballen som leveres i et vanvittig tempo av unge spillere som ikke bryr seg om begrensinger. Da roper vi et rungende Yes!

Les F7: TikTok gir dine barn nyhetene

Tenk Christian Eriksen med sine 89 assist på 309 Tottenham-kamper sende Erling Haaland og gjengen i kontinuerlige løpeturer mot motstandernes mål.

Dette stemmer!

Les: Endelig: Mourinho har fått sin backup for Harry Kane!