Arvtageren for "oldisen" på 20. (foto: dortmund, twitter)

Det er noe herlig arrogant over fotballspilleren Erling Haaland når han etter fire scoringer mot Hertha Berlin slenger ut i et intervju at han ble litt grinete for at han ble byttet ut og snytt for flere scoringer. Men The Golden Boy ga plassen til det han ser på det største talentet i verden.

Lucien Favre har stått og trippet utålmodig for å komme til denne dagen. På fredag fylte Youssoufa Moukoko 16. Dagen etter kunne tenåringen endelig begynne å gjøre nytte for seg på seniorlaget.

Les: Barcelonas forsvarsgeneral er snipp snapp snute

Da Haaland hadde kjørt over Hertha Berlin med fire scoringer og ble vinket ut av Dortmund-manageren, ble det klart for debuten til den tyske U-landslagsspilleren.

Dette er tenåringen som spilte for Dortmunds U17 lag da han var 12 (!).

Vi lar Golden Boy Haaland prate opp lagkameraten sin.

-Jeg mener han er det største talentet i verden akkurat nå. 16 år og én dag, det er helt utrolig. Han har en stor karriere foran seg, skryter Haaland til ESPN.

Betyr dette den røde løperen rulles ut på seniorlaget for Moukoko? Non. Hos Favre kommer ingenting gratis.

-Han har trent med oss i fjorten dager. Syv eller åtte spillere har vært borte på landslagstjeneste. Det var godt for ham å spille sin første Bundesliga-kamp, men han må selvfølgelig fortsette å jobbe. Han er veldig, veldig ung, sier Dortmund-manageren ifølge Goal.

To av spillerne på topp i The Golden Boy-kåringen, «verdens største offensive talent» ifølge Haaland, og ett poeng bak Bayern München på topp.

Ungdomsfesten, den arrangeres definitivt i Dortmund.

Les: Arsenal klar for kupp hos Real Madrid