Du underleverer, gutt. (foto: dortmund, twitter)

Ryktet har gått de siste uken om overgangen, på tirsdag kom Dortmund selv ut med selvskryt. PSV-stjerna Donyell Malen har hatt sine første treninger med Haaland og gjengen.

Liverpool, Arsenal og West Ham har alle vært sterkt linket til Malen, Dortmund har tydeligvis vært mest overbevisende i forhandlingene.

Les: Kepas Arrizabalaga angrer gruelig mye

Ifølge både Ruhr Nachrichten og Eindhovens Dagblad må Dortmund ut med rundt 30 milloner euro eks. potensielle add-ons. Selv om overgangen fortsatt ikke er formell, er det småplukk igjen før signaturen settes.

Forrige sesong dundret senterforwarden inn 19 scoringer og 8 assists i Eredivisie. For de oransje, har det blitt 13 landskamper.

Les på Tysk fotball: Stevan Jovetic har sikret seg spill i de 5 største ligaene!

Nå er 22-åringen invitert til ungdomsfesten hos Dortmund for å spille seg opp de siste hakkene. Nederlenderens fart og teknikk passer perfekt til Dortmunds nådeløse angrepstempo. Når Malen i tillegg kan dyttes ut på begge vingene, skal det være nok av muligheter for nederlenderen å kjempe seg til spilletid.

Skal vi tro Marco Reus, har Dortmund denne sesongen laget – selv uten Jadon Sancho – som kan gå hele veien. Malen er et klart bidrag til dette. ( Les: Marco Reus forklarer hvorfor Haaland ikke trenger å stikke fra Dortmund