Donny Van De Beek

Nå som Barcelona er kvitt en nederlending (Ronald Koeman) kan det allerede januar bli «balanse» med at de henter Manchester United flopp Donny Van De Beek. – Den nederlandske superstjernen som kom til Old Trafford i fjor sommer for 35 millioner pund har bare startet i fire Premier League kamper.

24-åringen sitter ofte alene og forlatt på benken med et stadig mer bistert ansiktsuttrykk. – SPORT hevder Barcelona ønsker å signere van de Beek i januar, men som vi alle har fått med oss, de har bare råd til en låneavtale.

Les: Tilbyr Ousmane Dembele gigantlønn for å kompensere for usikkerhet

Barcelona som er i en dyp finanskrise akkurat nå, sparket manager Ronald Koeman forrige uke etter en dårlig start på sesongen. Niendeplass i La Liga etter 11 kamper og tydelige svakhetstegn, spesielt midtbanen som har mistet veldig mye angrepskraft.

Van de Beek scoret 41 mål og ga 34 målgivende pasninger på 175 kamper for Ajax, en statistikk som Barcelona håper de skal klare å kopiere hos dem. Han vil også bli gjenforent for tidligere Ajax-lagkamerater Frenkie de Jong og Sergino Dest.

Les på F7: Apple er ikke lenger verdens mest verdifulle selskap

Van de Beek skal ha ansatt en ny agent de siste ukene i håp om å forsegle en overgang bort fra Old Trafford.

Han hadde blitt sammenkoblet med Guido Albers, men jobber nå sammen med Ali Dursun.

Manager Ole Gunnar Solskjær har insistert på at van de Beek ikke er frosset ut til tross for mangel på spilletid,

Han sa The Guardian: «Han vet at han ikke er frosset ut.

«Det er Manchester United, og når en hovedspiller ikke spiller for Manchester United, kommer det alltid til å skape overskrifter.»

«Jeg har mange av dem hver uke som ikke spiller, så jeg har ingen problemer med Donny; han vet hva han trenger å jobbe med, hva vi vil at han skal jobbe med.

«Han er flittig i arbeidet sitt og han har aldri latt humøret påvirke laget og lagkameratene negativt. Du må ha den ilden i magen hvis du skal klare det.»